Scroll to top

Concentració i Exposició de Vehicles Clàssics de les Borges Blanques (1a Edició)

category: Disseny Gràfic

Concentració i Exposició de Vehicles Clàssics de les Borges Blanques (1a Edició)

Projecte gràfic i organització de la 1a Edició de la Concentració i Exposició de Vehicles Clàssics de les Borges Blanques de 2022.

Encàrrec realitzat pel Club de Clàssics de les Terres de Lleida "Lleida Clàssic Drivers" i per l'Ex. Ajuntament de les Borges Blanques. Principals elements gràfics duts a terme:
- Formulari d'inscripció de l'esdeveniment a la web dels Lleida Clàssics Drivers: realització del formulari, integració amb Google Drive, importació de dades a InDesing per tal de realitzar els diferents llistats d'inscrits i diferents documents de control.
- Cartell de l'esdeveniment.
- Dossier A4 de sol·licitud de col·laboració.
- Adhesius commemoratius per col·locar als vehicles.
- Tickets de restaurant i tickets d'assistència pel gran sorteig final de l'esdeveniment.
- Photocall per tal de la realització d'entrevistes per la TV, premsa...
- Pancartes amb logos dels col·laboradors de l'esdeveniment.
- Planificació d'aparcament dels vehicles clàssics assistents a la concentració.
- Fotografies de l'esdeveniment i publicació en xarxes socials...

En definitiva, tot el projecte gràfic de l'esdeveniment col·laborant activament amb l'Ajuntament de les Borges Blanques i els Lleida Clàssic Drivers. Al ser la primera edició preteníem arribar als 150 vehicles i va resultar tot un èxit al realitzar una inscripció via web de 143 vehicles i durant la jornada es van apropar quasi un centenar de clàssics més per tal de gaudir de l'esdeveniment: propietaris de clàssics que es van apropar a les Borges Blanques, motoristes... i a part els més de 300 veïns de la localitat que aprofitant la jornada solejada van fer un volt i van observar la varietat de clàssics presents: clàssics americans, nacionals i europeus de gran quantitat de marques: esportius, 4x4, velles glòries de les nostres carreteres van emplenar de gom a gom les instal·lacions.

  • Skills

    Disseny Gràfic

  • Client

    Lleida Classic Drivers & Ajuntament de les Borges Blanques