Scroll to top

Hola

Som Adiell, i estimem el que fem

Som un grup de professionals que fem el que ens agrada… I no és fàcil de dir i fer en aquestes époques que ens ha tocat viure!. Portem molts anys d’ofici, molts projectes duts a terme i moltes hores de vol per tal d’aconseguir els millors resultats pels nostres serveis. No tenim clients a l’antiga: compartim amb ells les seves inquietuts, els seus problemes… donem la millor solució a les seves demandes. Gaudim de la seva confiança ja que sempre estem allí per ajudar-los, assessorar-los i fer que els seus negocis rutllin en aquest complicat medi que és Internet.

Adiell traballa amb els millors professionals de la província i externalitza els serveis d’impressió, serigrafia, plotter, fotografia… Coneixem als professionals del nostre voltant; qui és millor en cada segment, qui treballa amb el millors preus, qui ens dona la millor qualitat per a cada projecte… O podem treballar amb els seus professionals de confiança. Vostè decideix!

01.

Dissenyem la teva pàgina web

Disseny Web

La teva empresa necessita presència a Internet?. Nosaltres t’ho fem fàcil i t’assessorem de les opcions més indicades pel teu lloc web. Planifiquem, dissenyem, implementem i realitzem el manteniment del teu lloc web: disseny gràfic web, disseny d’interfície i experiència d’usuari, la navegabilitat, interactivitat, usabilitat, arquitectura de la informació, actualització de continguts, manteniment de plugins i actualització per a una correcta navegabilitat…

02.

Cuidem la imatge de la teva empresa

Disseny Gràfic

«La forma segueix a una funció específica». Projectem comunicacions visuals destinades a transmetre missatges específics als teus clients amb objectius determinats. Donem forma a qualsevol material gràfic que necessiti el teu negoci. Una imatge val més que mil paraules… i nosaltres farem que la teva empresa es vegui de la millor manera.

03.

Cuidem la teva marca

Branding, UX/UI...

Definim i construim la teva marca mitjançant la gestió planificada de tots els processos gràfics, comunicacionals i de posicionament al mercat. Creem experiències que cobreixin les necessitats dels clients, millorem la seva percepció de la marca i creem un vincle sòlid amb els teus productes. Ens encarreguem de dissenyar l’experiència del client de manera òptima

04.

Creem la teva tenda online

E-Commerce

Donem forma al teu comerç online, dissenyem el teu sistema de compra i venda de productes/serveis a través d’Internet. Realitza transaccions entre compradors i venedors mitjançant una plataforma en línia que gestioni els cobraments i els pagaments de manera completament electrònica i segura

Jordi

Programació web

  • Full stack developer. Iniciat en el 2002, compta amb una amplia experiència amb CSS, JavaScript i HTML, així com programació web i les bases de dades.
  • Amplia experiència en WordPress, personalització de temes i plugins, així com la creació i manteniment de tendes virtuals amb WooCommerce.
  • Posicionament SEO i WPO (Web Performance Optimization)
  • Administrador del nostre propi servidor, on comptem amb les últimes tecnologies del mercat.

HTML

0%

PHP

0%

CSS

0%

WordPress

0%

SEO

0%

WPO

0%

Miquel Àngel

Disseny gràfic/web

  • Dissenyador creatiu, amb alts coneixements teòrics i del mitjà imprès.
  • Compromès amb la qualitat dels resultats.
  • Defensor de la simplicitat, racionalitat i funcionalitat en els seus projectes.
  • Dilatada experiència docent, sempre relacionada amb el disseny gràfic i disseny web.

Disseny Gràfic

0%

Edició i Maquetació

0%

Disseny Web

0%

Entorn Apple

0%

Adobe PhotoShop

0%

Adobe InDesign

0%

Adobe Premiere/After Effects

0%

Usabilitat, Disseny UX/UI

0%

WordPress

0%