Scroll to top

Françoise Nielly és una artista francesa que viu en un món d’imatges, i que ha explorat els diferents aspectes de la imatge al llarg de la seva vida a través de la pintura, la fotografia, els esbossos, il·lustracions, i les generades virtualment per ordinador. Actualment, és clar que la pintura és la seva única direcció artística, i la seva gran passió. Ella rep el seu sentit de l’espai i la construcció del seu pare, que era un arquitecte. Va créixer al sud de França, on va viure entre Cannes i Saint-Tropez, mai lluny de la llum, el color i el sentit de l’atmosfera que impregna el sud de França. Això va unit als seus estudis de Belles Arts i Arts Decoratives i, el seu sentit de l’humor i la celebració.

El treball de Françoise Nielly és expressiu, exhibint una enorme força bruta i una fascinant energia vital. Amb les seves imatges es converteix en una artista que sintetitza les seves creacions en l’impacte i la força de l’expressió masculina i femenina. Els seus traços s’assemblen als executats per l’espàtula agressiva i el pinzell gruixut amb nervi i caràcter, per tal de generar dinàmiques pròpies que barregen estranyes formes i tintatges. Vitalitat i sensualitat, bellesa humana de traços durs, rostres masculins i femenins amb tints ètnics… La pintura de Nielly és exuberant i, els seus retrats, estan carregats d’una mordaç sensualitat. Les seves obres són de grans dimensions el que els dóna un aspecte encara més demolidor.

Françoise Nielly és una apassionada dona que estima la vida, els espais oberts, el sushi, Internet, l’humor, els llibres, París, Nova York i Vancouver. Decididament inscrita en la seva època, és una consumada artista, amb 20 anys d’expressió artística com a experiència i que explica la maduresa del seu treball i el perfecte domini del seu art. Viu i pinta a París prop de Montmartre, i mostra i ven la seva obra a Europa, al Canadà i als Estats Units.

Si us agrada coma mí, podeu comprar obra seva directament a la seva web!!! Reproduccions d’un metre per  un metre que segur criben l’altenció del lloc on es pengin i serà el centre d’atenció. Particularment m’encanta, la vaig descubrir fa un temps i no deixo d’entrar de tant en quant a la seva web per mirar que fa de nou…

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide

Related posts